Tuesday, January 26, 2021

Evo Power Wand

20160728_170554_Easy-Resize.com

EVO POWER WAND er en ekstremt kraftfull vibrator som kobles i veggen med kontakt, ergo er det ingen batterier eller kjipe situasjoner der en er tom for strøm når det nøder. Ordet kraftfull er en underdrivelse, for den er nærmere ekstrem. Den er uten tvil den kraftigste og sterkeste vibratoren jeg har vært borti.

Den har en lekker form og er stor i hodet, den dekker hele den øvre delen av vaginaen min, kjønnslepper, klitoris og det hele. Og den rocker min verden på nøyaktig det ene sekundet jeg vil den skal gjøre det på. Den er blitt min go-to når jeg er litt kåt, litt sint, eller litt stresset. Den har fått sin plass på sminkebordet permanent. Alltid plugget inn, alltid klar. Ett lett trykk på på knappen og et påfølgende lengre trykk på samme knappen for og stille inn styrken. Jo lengre jeg holder den inne, jo mer intens blir orkanen mellom beina mine.

I starten klarte jeg ikke ha den på den mest intense styrken, men når klitorisen min hadde lært seg å sette pris på hastigheten så har jeg aldri for og neppe siden hatt raskere orgasmer. Den er helt vidunderlig mot huden, i medisinsk silikon sliter den ikke på huden. hårsekkene eller lager brannsår. Jeg har ikke hatt behov for bruk av glidemiddel. Om du er veldig ømfintlig vil jeg anbefale det likevel., og da er det glidemiddel uten silikon som er tingen. Hodet eller “egget” på leken er bøyelig, noe som gjør at den legger seg så fint over hele sulamitten 😉 Ledningen er overraskende lang. Noe som gjør at jeg fint kan bruke den midt i senga om jeg skulle ville det.

For dere som liker eksakte mål så er ledningen 202 cm lang, omkretsen på den tykkeste delen av hodet er 14 cm. Lengden av hodet er 5 cm, og den komplette lengden av leken er 20 cm. Den er IKKE vanntett så lek i dusj, badekar, eller lignende tåler den ikke. Dette fører meg over til vask av leken. Jeg bruker å koble den fra ledningen og vaske den for hånd, kan godt skylle av den i vasken. Vær bare ekstra påpasselig så det ikke kommer vann på inputen til kontakten, jeg bruker som regel ikke la vannet gå lengre opp enn til metallet på skaftet.

Prismessig er den ikke en av de billigste, men som jeg har lært fra bransjen så koster det faktisk for kvalitet. Så til 699,- er det verken ran eller en uggen følelse i magen. Den lever mer enn opp til prisen sin og vel så det, jeg har vel alt sagt noe om hvor kraftig intens den er? Tror du ikke meg så kan du sjekke linken og produktbeskrivelsen, eller rett og slett kjøpe den HER på www.gpunkt.no

20160728_170420_Easy-Resize.com

Oppturer:

  • KRAFTIG AS FUCK
  • Mye mer værdt en prisen
  • Ingen batterier
  • Lang ledning
  • Får meg til å komme på mikro sekunder

Det som stresser meg litt er at den bare finnes i hvit, en får heller ikke noe pose til og oppbevare den i. Det savner jeg ettersom erfaringen min tilsier at det vil komme flekker og merker på den etter en tid som ikke går av eller en vet hvordan har oppstått. Ellers er den lett og rengjøre og bruke. Liker at det er en enkelt knapp og forholde seg til, liker også at det er en jevn vibrasjon med forskjellige styrker bare. Det kan fort bli litt mye med ørten forskjellige mønstre og hastigheter og forholde seg til. I tillegg er det ingen “hold inne i 3 sek” for å slå av. Det er ett enkelt trykk på den samme knappen. Noe som er ypperlig for meg som liker og vente til det er fem min til mannen min kommer hjem før jeg begynner og leke. Da rekker jeg og skru av og dra opp en bok, rød og andpusten. Det er som regel faktisk mye av mitt foreplay. Jeg gjør meg klar til han, så jeg kan suge han het og stiv og derretter knulle vettet fra han for å oppnå den orgasmen jeg kom så nært før han kom hjem 😉

Nedturer:

  • Tåler ikke vann o.l
  • Fåes bare i hvit (blir flekkete etter en tid)
  • Kommer av og til borti knappen så den skrur seg av under bruk.

 

EVO POWER WAND er en ekstremt kraftfull vibrator som kobles i veggen med kontakt, ergo er det ingen batterier eller kjipe situasjoner der en er tom for strøm når det nøder. Ordet kraftfull er en underdrivelse, for den er nærmere ekstrem. Den er uten tvil den kraftigste og sterkeste vibratoren jeg har vært borti. Den har en lekker form og er stor i hodet, den dekker hele den øvre delen av vaginaen min, kjønnslepper, klitoris og det hele. Og den rocker min verden på nøyaktig det ene sekundet jeg vil den skal gjøre det på. Den er blitt min go-to når…

Sammendrag

Styrke
Design
Levetid
Pris

Must have

Det beste valget når du trenger styrke

Kjøp her
User Rating: 4.78 ( 2 votes)

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co