Sunday, November 29, 2020

VIVID JELLY DILDO

rsz_dsc_0699

Endelig er jeg kommet over en dildo uten vibrering som er noe og trakte etter, VIVID JELLY DILDO er enkel og fantastisk, størrelsen på den virker veldig stor, men fy så deilig! Den virkelig fyller meg helt, jeg kjenner det virkelig sprenger deilig inni meg når jeg får hele mengden inn. Dette er ikke en leke som funker uten glidemiddel! Omkretsen er rundt 13 cm og lengden er ikke lengre en 19 cm. Den er jevnt tykk gjennom hele lengden og har deilige masserende riller nedover fra “penishodet”. Jeg tror tykkelsen gir inntrykk av at størrelsen blir stor, for la oss være ærlig, 19 cm lang er vel rimelig ordinert. I allefall når det ikke er noe egen plass på dildoen som er beregnet for og holde, dermed får man jo ikke hele lengden inn. Ihvertfall ikke jeg, jeg er redd den i såfall ville forsvinne oppi der.

Prisen er innenfor, kr 229,- hos gpunkt.no. produksjonsmessig så dreier det seg jo om litt gummi (i dette tilfellet TPR) og en form.  Det er nok ikke alt i verden som er ment og være logisk. Uansett så kan du kan få den i blå, rosa eller lilla. Jeg valgte min i blå, rett og slett fordi jeg har veldig mange rosa og lilla leker. Og for de som lurer TPR er det samme som gummi, bare uten de skadelige stoffene. Det er mest brukt i sexleker, og den har en mer gele lignende følelse. Dette gjør så dildoen føles mer “ekte”. Den er ikke steinhard helt uten fleksibilitet, den er hard men bøyelig så den følger vaginaens utforming, mer likt som en ekte penis ville gjort.

rsz_dsc_0696

Selv er jeg om dagen opphengt i badekaret, og å onanere i badekarret. Det er noe ved det å ha det varme vannet omsluttet rundt seg, litt rolig musikk og kald drikke. Egentid rett og slett, en hard hverdag er så lett og gjøre bedre om jeg tar meg tid til og bli kjent med meg selv, være god mot meg selv. Og nyte kroppen min helt alene. Det er jo fantastisk hva den kan gi meg, nytelser så intense og godgjørende at jeg har mye mer tålmodighet og utholdenhet til og komme igjennom hverdagens trivialiteter. Jeg føler meg ivaretatt og elsket av mannen min, men enkelte ting er jeg nødt til og gjøre for meg selv, både for å bekrefte at jeg er både uavhengig og for å bygge oppunder selvtilliten min.

VIVID JELLY DILDO er vidunderlig i badekarret. Ingen vibrering, som enkelte ganger lager en merkelig støy under vann. Ingen ledninger eller bekymringen for at man skal bli grillet av elektrisk støt. Selv om mange leker virkelig ER vannfaste, så har jeg alltid en murrende følelse i bakhodet. Tenk om forseglingen på leken går i stykker og jeg griller meg selv? Det finnes virkelig ikke et verre scenario jeg kan forestille meg, at min mann eller et nødetatsteam skal finne meg sånn. Grillet med en dildo langt oppi der. Jeg vet det er veldig urealistisk, men jeg har sett alt for mange 80-og 90- talls filmer der det er blitt en realitet. Det er egentlig ikke en sugekopp i bunnen av VIVID JELLY DILDO, men jeg har funnet ut det, at 0m man er i vann. Kan man være heldig å lage et lite vakum under den i bunnen av badekarret. Dette går ikke i det hele tatt på tørt underlag, og den har lett for å løsne under vann også. Men den korte tiden det fungerer, er den en drøm og bruke.

Oppturer:

  • Deilige riller som kiler og masserer
  • Ingen batteri kostnader
  • Ingen deler som kan gå i stykker
  • tykkelsen og fleksibiliteten
  • 100% vannsikker

Nedturer:

  • Savnet en liten sugekopp
  • trekker til seg støv med en gang
  • Trenger endel glidemiddel takket være TPR

rsz_dsc_0703

Man kan kalle designet på VIVID JELLY DILDO for klassisk, og med den gjennomsiktige gummien, og de glade fargene. Vil jeg også kalle den innovativ. Hvis du er nybegynner eller erfaren, vil dildoen kunne tilfredstille deg. Du må være forberedt på å gjøre jobben selv, men noen ganger er det akkurat det som skal til! Og best av alt: Ingen batteri kostnader eller spesiell fare for at den skal gå i stykker!

 

Endelig er jeg kommet over en dildo uten vibrering som er noe og trakte etter, VIVID JELLY DILDO er enkel og fantastisk, størrelsen på den virker veldig stor, men fy så deilig! Den virkelig fyller meg helt, jeg kjenner det virkelig sprenger deilig inni meg når jeg får hele mengden inn. Dette er ikke en leke som funker uten glidemiddel! Omkretsen er rundt 13 cm og lengden er ikke lengre en 19 cm. Den er jevnt tykk gjennom hele lengden og har deilige masserende riller nedover fra "penishodet". Jeg tror tykkelsen gir inntrykk av at størrelsen blir stor, for la oss…
User Rating: 4.6 ( 1 votes)

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co