Sunday, November 29, 2020

Ekstreme egg

rsz_dsc_0707

Med en ledning på 58 cm og ett egg på størrelse med en valnøtt, er dette egget virkelig ekstremt! Merkelig nok føles ikke ledningen for kort heller, sånn som HIDDEN MOUSE VIBE var med sin 56 cm lang ledning. Det flotte med dette egget, er at det ikke er noe kobling, du kan ikke ta ledningen ut og inn av batteriholderen og kontrollen. Dette gjør så EKSTREME EGG er mye mer motstandsdyktig mot kontaktfeil, som er et velkjent problem hos vibratorer av denne typen. I tillegg til dette er den fullstendig vannsikker. Takket være at den er en hel enhet, og ikke må kobles sammen på noen måte. Batteriet slenger du inn etter å ha skrudd av enden på kontrollen, der vil du finne ut at EKSTREME EGG klarer seg med 2 AAA batterier. Det gjør også designet mer komplett at både egget og kontrollen har lik form, altså som et egg eller en dråpeform.

Som alle andre ganger jeg prøver ut egg, eller bruker dem tar de meg med til min ungdom. Mitt aller første leketøy var et egg, og jeg brukte det til det ikke var mer igjen enn ledningen. Den deilige følelsen av å gjøre noe forbudt, eller frykten for og bli tatt på fersken. Den sitter langt inne. På det grunnlaget er jeg nok litt sentimental når det gjelder egg, jeg kan nok sies og ha for store forhåpninger. EKSTREME EGG har derimot ikke skuffet meg, den er alt hva den sier den er, et deilig lite egg som kommer som en tornado over hele klitorisen, jeg må ikke dikke darre den rundt for og finne det punktet som er godt.Det klarer den helt utmerket selv! Jeg kan nærmest ligge urørlig mens den tar meg til høyder og minner bare min klitoris ellers kan.

EKSTREME EGG har tre forskjellige styrke innstillinger og syv forskjellige vibrasjonsmønstre i tillegg, jeg må ærlig innrømme at de forskjellige vibrasjonsmønstrene på de fleste leker ikke taler til meg. Derimot har jeg blitt veldig positivt overrasket over nr 7 på EKSTREME EGG. Nr 7 (du trykker 8 ganger på vibrasjons-instillings-knappen etter du har slått den på) har en blanding av intensivitet og pulseringer som virkelig gjør det for meg. Helt fantastisk! Jeg valgte min i limegrønn, men du får den også i orange, turkis, lilla og rosa. Farger en blir glad av rett og slett.

EKSTREME EGG er utført i ABS plastikk, noe som gjør overflaten glatt og silikon-fri. Dette gjør så alle glidemidler kan brukes fritt frem, både silikonbaserte og vannbaserte. Silikonbaserte glidemidler passer flott å bruke i vann, siden de ikke løser seg opp direkte slik vannbaserte gjør. Jeg klarer fint og bruke EKSTREME EGG uten glidemiddel, men for sikkerhetskyld anbefaler jeg og alltid bruke glidemiddel, da man kan bli sår, få brannsår eller noe så ille som blemmer! Dette er selvfølgelig veldig lite sannsynlig, men det har forekommet.

Batteritiden er ikke så lang som jeg håpet, jeg vil vel si standard.. Ved daglig bruk på ca 10-20 min må du regne med å bytte batteriet  etter ca 3 uker. Men i følge det jeg vet, er det ikke mange i norges land som er som meg, og bruker lekene sine daglig.. Hehe, en kan ihvertfall ikke si jeg ikke tar min produkt-testing alvorlig! Noe av det som virkelig gjorde så EKSTREME EGG kommer til og havne langt opp på lista mi, er det at jeg kan bruke den i badekarret.

Noe av det jeg elsker mest er å virkelig kjøre meg selv hardt, altså bruke en real dildo samtidig som jeg bruker noe på klitorisen. Og i badekarret er denne helt fenomenal sammens med en glassdildo eller en annen type. Dildoen i seg selv trenger ikke vibrere engang, for EKSTREME EGG har en kraftig herlig motor. Jeg vet ikke hva som gjør det, men jeg mistenker det at å være nedsunket i varmt deilig vann, med en leke som gir deg massasje bad i sin styrke. Er en helt ny og annerledes måte og masturbere på. Det er altoppslukende, deilig, “tå-krøllende” orgasme-jagende morro jeg ikke finner noe annet sted. Følelsen jeg sitter igjen med etterpå er ikke bare tilfredshet, men dyptgående stress-lindrende beroliget. Om du som leser skulle føle trangen til og prøve et deilig orgasme bad er mitt topp tips og bruke massevis med olje i vannet. Det hindrer ikke bare at du blir sår, men forsterker den sensuelle og “pornografiske” opplevelsen av det.

EKSTREME EGG kan du få kjøpt for 349,- hos gpunkt.no

Der kan du også finne den samme leken i utgaven med to egg, det er litt størrelses forskjell på den med to egg, de er minimalt mindre. Men styrken, og vibrasjonsmulighetene er de samme. Prisen for EKSTREME DUO EGGS er 399,- Linken for og få kjøpt den finner du HER.

Så for og oppsumere:

Positivt:

  1.  Den kan brukes i vann takket være at det ikke er noe koblingspunkt
  2. Den har en fantastisk vibrasjonspuls
  3. Egget er stort og perfekt formet for og gi optimal nytelse
  4. Du kan få en annen utgave som er helt lik bare med 2 egg

Bakdeler:

  1. Prisen KUNNE vært en 50 lapp billigere (men sammenlignet med andre modeller jeg har hatt, så er dette helt OK)
  2. Ikke optimal batteri-tid (for mitt behov)
Med en ledning på 58 cm og ett egg på størrelse med en valnøtt, er dette egget virkelig ekstremt! Merkelig nok føles ikke ledningen for kort heller, sånn som HIDDEN MOUSE VIBE var med sin 56 cm lang ledning. Det flotte med dette egget, er at det ikke er noe kobling, du kan ikke ta ledningen ut og inn av batteriholderen og kontrollen. Dette gjør så EKSTREME EGG er mye mer motstandsdyktig mot kontaktfeil, som er et velkjent problem hos vibratorer av denne typen. I tillegg til dette er den fullstendig vannsikker. Takket være at den er en hel enhet,…
User Rating: 4.3 ( 1 votes)

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co