Sunday, November 29, 2020

HIDDEN MOUSE VIBE.

rsz_dsc_0708

Ja da var et nytt år igang, og jeg med 🙂 Et helt nytt år og et helt nytt register av spennende leker! Som jeg bruker si: An orgasm a day, keeps the doctor away! Starter dette nye året med å gå tilbake til de seksuelle røttene mine, nemlig egget og kontrollen.

Jeg har nå akkurat vært igjennom en heftig “eksamenstid” med mange store og tunge prøver, og da er det eneste som funker for meg en orgasme. For og lette både trykk og øke hjernekapasitet. Det er igjennom orgasmene jeg henter styrke og der jeg virkelig slapper av uten en eneste slitsom tanke igjen. Du kan gjerne kalle det min religion, hvor kroppen er mitt tempel og orgasmen min gud. Fin sammenligning eller hva? Det dumme med sånt stress utenom, er at jeg ikke har råd eller orken til å ta meg så god tid når jeg forguder. Da er det greit med noe som får jobben gjort på rimelig kjapp tid, og som kan være i nærheten uten at det sjenerer meg. Sånn i tilfelle noen skulle komme inn i hula jeg kaller leserommet mitt.

HIDDEN MOUSE VIBE har ikke bare et gøyal design, men er også utrolig kraftig til og være så liten. Noe av grunnen kan være for at den tar tre AAA batterier, men det er bare ren gjettning. Den er ikke sparsommelig på vibrasjonsmønstre heller, 3 rene styrke-mønstre og 7 forskjellige vibrasjonstakter. Det er egentlig greit at den har en knapp, og det er bare den ene knappen en trenger forholde seg til. Et enkelt trykk og den skrur seg på. Batterikapasiteten er overraskende høy, nå har den gått flere ganger daglig i to uker og det merkes ikke på styrken i det hele tatt.

Jeg kan med hånden på musa si at jeg virkelig ikke aner hvor mange orgasmer eller ganger jeg har hatt den siste uka takket være HIDDEN MOUSE VIBE, og med hånda der så kan jeg anta at det er en del med tanke på hvor øm jeg er. Lange uker og lite liv, finnes det noe værre? Da alt jeg synes jeg gjør går på automat, sove, spise, skole, spise, pugge og repeat. De små avbrekkene blir så viktig, og de jeg tar meg tid til, er 1-5 minutter med selvdyrking flere ganger iløpet av en pugge-økt. Til dere som tviler, det er sant og det hjelper. Jeg får bedre karakterer når jeg er avslappet og ikke stresser. HIDDEN MOUSE VIBE har vært en reddende engel i nøden, og den får jobben gjort, raskt og effektivt.

rsz_dsc_0714

Prisen er heller ikke den aller verste, 299,- hos gpunkt.no.

Nå er vi kommet til den delen som ikke er så gøy, de tingene som kunne, burde, skulle vært bedre. Ledningen fra batteridelen til “kula” er 56cm, og det er for kort. Når jeg ligger på magen som jeg ofte gjør når jeg leker med egg, så kommer batteridelen i veien, og den ømfintlige knappen er lett og komme borti. Utrolig kjipt når jeg er såååå nærme klimaks. I tillegg vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men kula. Eller selve egget har et rart design, den ser ut som du har en miniatyr tampong som er presset sammen i tuppene, så den blir litt større i omkretsen på kantene. Den gjør meg fort sår, designet på selve kula får ingen pluss i boka. Den er for liten rett og slett, så man må hele tiden justere på hvor man holder den for å få den fulle effekten av vibrasjonen leken tilbyr.

En annen ting som bekymrer meg er kvaliteten på ledningen i seg selv, jeg har ikke hatt noe problem med den ennå. Men den er tynn og du kan koble den fra og til batteridelen. Etter mye erfaring med sexleker og ledninger, kan jeg garantere at den vil skape problemer etterhvert. Kanskje ikke før om et år eller mer. Når man er blitt vant med en leke er det ugreit og bytte uansett tidspunkt.

Over til et annet lyspunkt, delen med batteriet har et lagringsrom for den overnevnte ledning og kule. Man popper ganske enkelt dekselet der batteriet er av, og plasserer egget og ledningen inni. Det er et kjempepluss i boka, for det verste jeg vet er ledningsrot. Jeg føler meg veldig velsignet med så mange leker, men det er også sitt styr og holde rede på både ledninger og ladere. Denne innretningen gjør så det værtfall er et problem mindre.

Fordeler:

  1.  Kraftig
  2. Lagringsplass for ledningen inni enheten
  3. God batteri-tid
  4. Morsomt design på kontrollen

Bakdeler:

  1. For kort ledning
  2. Kula er for liten
  3. Blir fort sår av matrialet og formen

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co