Sunday, November 29, 2020

CHISA, The pleasure pillar.

IMG_0449[1]

Den er i medisinsk silikon, og tuppen er myk og bøyelig. Den har tre rifler under skafte-toppen som kjennes kilende godt om man leker like innenfor åpningen. Den har én knapp, og det gjør det jo lett og forholde seg til. Åtte typer hastigheter, hvorav tre av dem er intensivitets innstillinger. Må si at om du er ute etter “WOW OMFG!” så er kanskje ikke dette, det du leter etter. Den går på to AAA batterier, og dessverre må jeg si at batteritiden er.. Middelmådig.

Den er vel størrelsesmessig like rundt norsk gjennomsnittsstørrelse, 16 cm lang. Omkretsen er 11 cm, så den er helt OK der altså, jeg vet ikke helt hvilke eksempler på at jeg har brukt den jeg skal presentere her. For den har fungert noen ganger, som regel rett etter batteri-bytte. Må ha den på den sterkeste vibreringen, om jeg ikke ønsker og bruke timevis på å oppnå en orgasme. Og innen den tid er den nesten garantert tom for batteri igjen. Kanskje jeg begynner og bli for innkjørt? Jeg tror ærlig talt ikke det heller, nei den er bare ikke nok enkelte ganger. Ikke for penetrerende orgasmer, den funker sånn til dels på klitoris også. Hvis jeg virkelig tar i og fantaserer meg bort til en sekretærjobb, i et høyt glassbygg i New York med den hottisen som sjef. Som vil ha meg til og jobbe overtid, med han… Nei, nå drømmer jeg meg bort igjen.

Den er enkel og rengjøre, holder med såpe og vann! Også er det jo som vanlig viktig og huske på vannbasert glidemiddel, i alle fall om du skal ha den til innvortes bruk som det så fint heter. Den ligger ute til 399,- hos gpunkt.no, noe som er helt greit. Men jeg savner noe å oppbevare den i, jeg savner den ene skikkelig deilige opplevelsen som gjør at jeg vil bruke den nå og da, jeg er redd for at dette er en av de mange kjøp som etter en tid havner lengre og lengre ned mot kistebunnen i oppbevaringskassa mi.

Når jeg dagdrømmer videre om at jeg er på sen overtid i New York med min six-pack dresskledde sjef, som på film rydder skrivebordet i en kjapp bevegelse. Før han bøyer meg ned og drar hendene oppunder pencil-skjørtet mitt og humrer fornøyd med oppdagelsen av at jeg har på meg hofte-strømper og ingen truser. Da kan jeg bruke den lilla på klitoris og legge den sånn at jeg kan fantasere om at det er hele håndflaten til “Mr.X” som masserer meg, torturerer meg, og bare vil leke med utsiden min, siden han er gift.. Da funker det.

Så sammenlagt: Den er stor nok, den er i deilig materiale og prisen er OK. Dessverre skuffer den på batteritiden, den går både utenpå og inni men savner noe og ha den i når den ikke er i bruk. Den er verken spesiell eller fantastisk. Den er rett og slett, helt ok. Synes vibreringen taper seg fra sekundet du setter inn nytt batteri. Og i min bok er det et stort minus, den er rundt gjennomsnitts-bråkete. Akkurat litt for bråkete for hva jeg synes er, ja greit. Den har så godt utgangspunkt med bøyd topp, men den er så myk at man kjenner ikke mye effekten av den innvendig, når man bruker den.

Dette blir en klar:

rosa3

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co