Sunday, November 29, 2020

Ring Kings Dream vibrator.

IMG_0336[1]

Den ergonomiske utformingen ser lysende og lekende ut, ringen i bunnen av skaftet gir meg gåsehud med fantasien om en opplevelse av orgasme før krampen bokstavelig talt tar meg. Den er myk med sensuelle former som virkelig pirret meg, interesserte meg. Og nå over til noen faktiske opplysninger: Lengden fra starten på ringen til tuppen er 12cm, Diameteren på selve ringen er 3 cm, så her er det plass til alskens pølsefingre eller til og med to av de. Den har en knapp som er plassert ganske dumt om du spør meg, den ligger på innsiden av ringen mot bunnen av selve vibratoren. Knappen er også ganske følsom så det er nesten umulig og ikke trykke på knappen i takt med støtene du gir deg selv når du bruker den innvendig. Den har tre forskjellige pulser, og 4 forskjellige vibrasjonsmønstre. Deretter slår den seg av ved et enkelt trykk.

Så med små ord kan jeg vel begynne og innrømme at den skuffet meg litt, jeg føler at jeg ikke har fått utnyttet den som jeg hadde planer om. Etter noen uker med hard testing, har det vært mange flopper. Jeg har ikke fått den til og fungere sånn som jeg mener den skulle kunne brukes, som en liten dildo. Jeg har ingen problemer med å komme ved å leke med klitoris og rundt utenfor, men jeg hadde gledet meg så til og kunne bruke den som dildo og virkelig kunne knulle meg selv ved hjelp av ringen uten å få kramper i hendene! Ja visst er den behagelig myk i sin silikonform, den har også ganske sterke vibrasjoner i seg ti å være så liten. Det hjelper likevel veldig lite når den er så sensitiv på power-kanppen at den skifter mellom vibrasjonene og slår seg av hver gang jeg prøver og gi meg selv et innvendig støt med den.

Hvis du er interessert i å prøve ut denne lille saken kan du få den hos gpunkt.no, eller i selve butikken som du finner lokalisert i Fredrikstad i sentrum. Der får du den til 399,- og i tre forskjellige farger. Jeg har som du ser på bildet min i lilla, men den er i turkis og rosa også. Den er i en serie på fire vibratorer som er like i alt utenom utseende. På linken over kommer du rett inn på de, jeg må vel også legge til at det ikke har vært helt orgasme-løst i disse ukene. Ved og kroke fingeren rundt toppen av ringen har løsningen vært der, selv om det har gitt meg en og annen krampe. Den treffer i hvert fall meg godt innvendig. Akkurat dream, er i sannhet utformet som en drøm, den bøyde tuppen med forstørret hode og en ekstra kul rett under, er enkelt sagt: nam nam!

Alt i alt: Jeg er forvirret, jeg elsker den og jeg hater den. Prisen er helt akseptabel og den går på et enkelt AAA-batteri, den er kraftig nok for de litt mer erfarne, samtidig er den ikke for drøy for nybegynnere. Men det store minuset er plasseringen av knappen og sensitiviteten til den. Så den klarer for meg akkurat og falle ned til en sikker:

rosa4

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co