Sunday, November 29, 2020

Wowyes vibrator.

IMG_0344[1]

Det rosa silikonet som vist på bildet er avtrekkbart og gjør leken superlett og vaske, det beste er at det rosa silikontrekket tåler oppvaskmaskin (jeg har prøvd). Den har en liten metallring i enden som man vippe ut, perfekt for å putte fingertuppen i når man bruker den, så går det fint og bruke den innvendig også, uten at det blir for mye styr. Den går på et enkelt trippel batteri, og batteri tiden har godt hold. Det er en enkelt knapp eller byter på bakenden (der det hvite på bilde er), og er lett og få av å på. Men nå over til brukerevnene:

Jeg ble overrasket av lydnivået på den, siden den ser så “bråkete” ut, hehe jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Jeg synes bare utseende ser ut som en gratis prøve fra et eller annet sted, noe den har vist seg og ikke være på noen måter. Den er fullt mulig og ha med seg i veska på shoppingtur, jeg blir fort stresset og varm og har et behov for utløsning. Når jeg på desperat jakt gjennom butikkene ser etter klær, og har akkurat kommet svett og bustete ut fra prøverom nr tretti virker det som. Da var den utrolig god å ha, jeg tok turen innom nærmeste toalett med egen dør, satte på kranen og dro buks ned for førtiende gang den dagen. Med panna presset mot veggen tok det ikke mange minuttene før beina mine begynte og skjelve å ga etter så jeg seg ned på kne omtrent. Virkelig den beste delen ved hele shopping turen!

IMG_0444[1]

Jeg, eller vi fant også ut at den rosa silikon tuben kunne brukes på flere måter, jeg er ikke fan av å fingre, aldri vært, kommer heller aldri til og bli. Noe av grunnen er at jeg synes ikke fingrene mine er lange nok til at jeg kan komme til og treffe det jeg vil treffe, noe annet er at jeg har lange negler, så jeg klorer og skraper meg opp fort. Som lyn fra klar himmel slo det meg, mens jeg lå og balanserte WOWYES mellom fingrene i senga, jeg dro av den rosa beholderen, dro den over min egen finger, og kunne uten store innsatsen leke og fingre meg selv lett, ingen klore ulykker eller skrape merker, den fungerte helt flott! Jeg anbefaler i hvert fall menn til og bruke den på damene, den er myk og glatt og deilig. I forhold til hva mange herre hender kan være, prismessig får du den til 299,- hos Gpunkt. Den er dessverre ikke kommet på nettsiden, men man får kjøpt den i butikken som ligger i Fredrikstad.

Oppsummering, den er enkel og vaske, liten nok til og ha med hvor som helst, den har mer en 1 bruksmåte. Og den er vennlig for amatører, det som er litt kjipt er det “billige” designet, som gjør at leken i seg selv ikke gir meg noe mer. Jeg blir ikke tent av den, på den måten enkelte leker tenner meg, så det trekker litt ned, og den er ikke spesielt kraftig dessverre. Så hos meg havner den like over midt på;

rosa4

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co