Sunday, November 29, 2020

Romant slår til igjen med SONIA!

IMG_0342[1]

Magi innen sexleketøy har for meg inntil nå vært et fremmed begrep, men med SONIA har jeg blitt overrasket og fortryllet. SONIA er et utrolig alternativ, med null batteri kostnader siden hun lades med en USB kabel. Hun er en lettvekter å like stillegående som min nye pc, det vil si hakket over lydløs. Nå over til noen praktiske opplysninger: Hodet måler 12,5cm på diameteren, lengden uten kurvene er 22cm, lengden om man følger kurvene er 24cm. SONIA har en på knapp, og en styrke knapp både opp og ned. Hun har innbygd 7 vibreringspulser, som er ganske aggresive i pulsen. Noe jeg personlig elsker og synes er meg deilig, noen ganger er det nesten med blodsmak i munnen jeg trenger avløsning, og da helst med mine for og gi vaginaen min skikkelig juling.

Men så kommer overraskelsen, og jaggu sa jeg smør i beina! SONIA er en av de nyeste smartvibratorene på markedet. Og hun har en spesial innstilling som kan slås på ved og holde (+) inne i tre sekunder. Da slår hun seg på en type sensetiv modus, der hun kan sense om du er i  nærheten eller ikke. Leker du med deg selv på klitoris for eksempel, er dette en innstilling jeg liker veldig godt når jeg ønsker litt mer oppbygning og vil bruke mer tid på leken min. Når du er like ved, og det er bokstavelig for du trenger ikke være helt borti med tuppen av vibratoren engang før den kjenner det, så vil styrken i vibreringen øke. Den vil avta hvis du tar den vekk fra huden, og bygges opp igjen så fort du har den i nærheten. Dette har jeg lekt meg med i timevis, og bygd opp meg selv til jeg har stått både på kanten og randen til orgasme. Og da tatt den vekk så jeg har vært nødt og begynne helt på nytt, og det har vært helt fantastisk!

Utformingen av selve vibratoren (jeg ville kalt det en dildo men greit) er i hvert fall til min kropp helt ergonomisk, den treffer alle de rette punktene og nytelses tapper jeg har innvendig. Den er helt fantastisk og ligge med bare helt rolig uten og bevege så mye på den, og den er helt eksplosiv om man fører den ut og inn (som ment med dildoer). Den gir meg orgasmer som jeg ikke får av alle leker, den deilige spredningen av en eksplosjon som får tærne mine til og danse under dyna, og stjerneskudd til og skytes ut av øynene. Romant har vel egentlig ikke sviktet meg til dags dato, og som med alle deres andre produkter, får du den i en snæxy eske til oppbevaring.

 Prisen er i mine øyne helt legit, til 699,- hos gpunkt.no, og jeg må vel egentlig si at den er lansert som en massage stav. Så den fungerer utmerket til og ta de harde nakkeknutene etter en lang dag på jobb eller skole. Utformingen og den spesielle sense innstillingen fungerer ypperlig til sånne formål også 🙂 Viktig og huske på at den er i silikon, så bare vannbaserte glidemiddel folkens. Den har virkelig gitt meg frysninger, og håp for fremtidens leketøy! Den er fantastisk og rett og slett en:

rosa6

Magi innen sexleketøy har for meg inntil nå vært et fremmed begrep, men med SONIA har jeg blitt overrasket og fortryllet. SONIA er et utrolig alternativ, med null batteri kostnader siden hun lades med en USB kabel. Hun er en lettvekter å like stillegående som min nye pc, det vil si hakket over lydløs. Nå over til noen praktiske opplysninger: Hodet måler 12,5cm på diameteren, lengden uten kurvene er 22cm, lengden om man følger kurvene er 24cm. SONIA har en på knapp, og en styrke knapp både opp og ned. Hun har innbygd 7 vibreringspulser, som er ganske aggresive i…
User Rating: 5 ( 1 votes)

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co