Sunday, November 29, 2020

MisSweet Vaginalkuler, får tommel opp!

IMG_0340[1]

 De har to bruksmåter, noe som ikke er helt vanlig på vaginalkuler. Du får dem sånn som vist på bildet over, men du kan også ta ut de hvite ballene og bruke dem enkeltvis for seg selv. Dette er bare helt fantastisk, for det gjør også at du kan vaske silikon beholderen for seg selv, til og med i oppvaskmaskinen (jeg har prøvd og det funker). Omkretsen er på 11 cm, og tyngden er på 25 gram per ball. Snoren fra den nederste ballen og ut er 8cm, så det er ingen fare for at de vil forsvinne oppi der. Selve silikon innretningen er glatt og lite motstand i når man fører dem inn, men jeg vil anbefale og bruke glidemiddel uansett. Og da er det viktig og huske på: bare vannbasert glidemiddel på silikon produkter!

Jeg hadde mine mistanker til at de skulle bråke litt når jeg fikk dem inn, siden de bråker litt når man rister på de i håndflaten. Du hører dem selvfølgelig om du rister på baken og konsentrerer deg for å høre de, men jeg har nå brukt dem på skolen en hel dag og det er ingen som har gitt meg skjeve blikk eller sagt noe. Jeg satte dem inn om morgningen rett før jeg måtte løpe for å rekke bussen, og den deilige vibrasjonen som oppsto i vaginaen min mens jeg løp til bussen gjorde meg våt. Det var utrolig opphissende å kjenne de arbeide og bevege seg inni meg hele dagen, jeg var innenfor rimelighetens grenser sprengkåt da jeg rundet lunsjtider allerede. Det eneste jeg kan klage på i så tilfelle var at min bedre halvdel ikke var i nærheten, eller at jeg hadde tatt med noe lomme moro (kodeord jeg bruker for små lydløse vibratorer som er fint og ha med på farten). Da jeg hadde pint min søkkvåte vagina og strammet den betydelig opp hele dagen, var jeg super sensetiv under samleie når jeg endelig kom meg hjem.

Er du helt nybegynner lønner det seg og ha dem i silikonbeholderen første gang du prøver de ut, og når du endelig bestemmer deg for og sette kulene direkte inn. Vil jeg anbefale at du er hjemme eller ikke så lenge borte, for ved utrente muskler kan de gå på vandring oppover, og dermed bli litt vanskeligere og få ut.

De ligger til 199,- og sånn som jeg ser på det er det 100 kr, siden det er som to leker i et. Og du får kjøpt de hos gpunkt.no, alt i alt de beste kulene jeg har prøvd hittil! Det eneste trekket de får hos meg er fordi selve kulene er i plast og ikke metall, og at enden på snoren som henger ut av beholderen er litt tykk så den kan gni litt ubehagelig om den ikke ligger 100% i vater så den ender opp med en helt grei:

rosa5

 De har to bruksmåter, noe som ikke er helt vanlig på vaginalkuler. Du får dem sånn som vist på bildet over, men du kan også ta ut de hvite ballene og bruke dem enkeltvis for seg selv. Dette er bare helt fantastisk, for det gjør også at du kan vaske silikon beholderen for seg selv, til og med i oppvaskmaskinen (jeg har prøvd og det funker). Omkretsen er på 11 cm, og tyngden er på 25 gram per ball. Snoren fra den nederste ballen og ut er 8cm, så det er ingen fare for at de vil forsvinne oppi der.…
User Rating: 3.08 ( 2 votes)

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co