Tuesday, January 26, 2021

Pretty Love Eden.

IMG_0231[1]

Den gir meg ingen orgasme, men fy så nærme, og tennende. Har testet den ut i den fine sommerværet, både på kaffe-slaberas i hagen med naboer, og i havet mens jeg svømte for og nevne noe. Jeg har bare en strek i regninga ved denne, og det er batteri-tiden. Jeg skulle gjerne sett at den kunne gå på full styrke en hel dag, men akk det er vel litt for mye og be om da selve vaginal-kulen tar et enkelt AAA batteri. Fjernkontrollen jeg fikk først var desverre defekt, men det var ikke noe problem og få bytta den ut i en ny. Og den nye fungerer som en drøm. Kan knapt vente til jeg og min mann skal ut og spise neste gang. Da skal han få fjernkontrollen og styre meg igjennom hele middagen.

Så for og komme til de skitne våte detaljene jeg vet dere vil ha, og som jeg elsker og dele. Jeg hadde hatt en litt tøff siste uke på den jobben jeg hadde, før jeg skulle over i en ny. Er ikke så glad i forandringer når jeg er godt nok fornøyd med situasjonen som den er. Så jeg hadde ikke hatt lyst eller heller ork til mye selvtilfredsstillelse, så da jeg kom hjem etter jobb på fredag og det var sol fra skyfri himmel. Da tenkte jeg at det var på tide å få inn Eden å bikini og slikke litt sol ute i hagen. Jeg lå der på gresset med en god bok og solbriller på, og hadde det egentlig utrolig godt. Jeg kjente det kilte så deilig nedentil, og da det kom en og annen bris som strøyk meg over kroppen ble bare kilingen forsterket og jeg kjente en lyst som begynte og murre. Etter en kort stund var jeg nok observert fra topp-leiligheten og den under for begge nabo-damene kom ut og satte seg i sofagruppen rett ved meg. Jeg innså at det ikke kom til og bli lest noe særlig mens de var der, så jeg satte meg opp i den ene stolen. Veldig bevist på hva jeg hadde inni meg. Jeg prøvde hele tiden og høre etter om jeg kunne høre noe uvanlig, den sto jo på full styrke. Det klarte jeg ikke, og ingen av naboene merket heller noe.

Så etter halvannen time, begynte jeg og bli ganske utålmodig på at mannen min skulle komme hjem fra jobb, jeg kjente at jeg var helt klissete mellom lårene, og utrolig glad for den mørke bikinien som skjulte den voksende våte flekken som hadde begynt og spre seg foran mitt aller helligste. Så da naboene gikk igjen, la jeg meg rett ut på pleddet jeg hadde spredt på gresset foran meg. Alle tanker om å lage klar middag, være husmor og gjøre husarbeid var som blåst vekk. Alt jeg tenkte på var han, og den trangen til og få ut Eden og kjenne han presse seg inn, lysten var mer intens en jeg hadde kjent på evigheter. Så da jeg endelig hørte den velkjente lyden fra bilen hans nærme seg bak hekken, lå jeg bare urørlig og ventet, selvfølgelig måtte nabo-gubben komme ut og skravle med han og deretter meg da mannen min kom bort til meg. Det var ulidelig, men jeg ønsket jo ikke å være ufin. Så jeg begynte med og annonsere at vi kanskje kunne droppe middags-lagingen i dag og heller bestille en pizza, det var han helt klart med på, så han fant straks frem take-away menyen og bestilte. 15 minutter til den kunne hentes.

Jeg kjente at det klarte jeg ikke vente på, så jeg satte mine mest utspekulerte øyne i han og ba han kjenne på magen min. Den vibrerte jo, han så på meg med et lattermildt uttrykk, og i samme øyeblikk fant naboen det for godt og forsvinne. Så jeg sa bare, ta meg, nå! Kjapt før pizzaen må hentes. Så vi forsvant inn og kom ikke mye lengre en sove sofaen på gjesterommet før alle klærne hans var av, og jeg sto på alle fire på kanten av sofaen. Det var utrolig frigjørende og lettvint. Jeg var så våt og følsom for han at jeg tror vi begge var i mål innen 3 minutter. Og pizzaen fikk vi hentet akkurat da den var klar.

Oppsummering: Denne er helt super om du er i et forhold og trenger litt ekstra oppbygging i møte med partneren, Eller om du ønsker ekstra spenning gjennom arbeidsdagen, den strammer også vaginal-muskulaturen under bruk. Den var fantastisk og ha på da jeg svømte, det ga en helt ny og deilig følelse. Den kan eventuellt taes ut å brukes på klitoris, da gir den orgasme, men jeg får ingen orgasme med den innvendig dessverre, veldig nære var det. Jeg synes prisen er helt overkommelig på 499,- hos gpunkt.no. Så hos meg får den en

rosa5

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co