Sunday, April 5, 2020

Fairy Mini- En massasje stav.

IMG_0234[1]

Som i min alder er helt halvt liv siden, jeg husker godt facsinasjonen og den rask voksende besettelsen av å gjøre det om igjen. og om igjen og et par ganger til etter det. Det hele var selvsagt veldig tabu for meg der og da, sex var selvsagt et tema på skolen og med venninner, og mamma hadde vel gitt meg en kjapp innføring i sikker sex. Problemet var at ingen snakket om orgasmer, det var snakk om hvem som hadde hatt seg med hvem, i hvem tilstand av alkohol berusing mandag morgen på skolen, men ingen som snakket om onani eller kvinnelig orgasme. Vist var det masse snakk om runking og den mannlige delen av det. Så opplevelsen min var at det var et eventyr uten like som jeg skjulte og holdt hemmelig, og jeg husker at jeg hadde tanker om at jeg måtte ha funnet opp noe nytt og fantastisk. Det var kjærlighet ved første blikk mellom meg og elektriske leker, jeg sverget da, og det står jeg fortsatt ved. Jeg kommer til og gjøre dette, og elske det til den dagen jeg dør. Ihvertfall hadde jeg noen utrolige gode måneder, helt til den dagen jeg satt for hardt på apparatet så det ble ødelagt, jeg har vel aldri hatt større forklarings-problemer ovenfor min mor noen gang. Det var jo hennes, som hun brukte på rygg og skuldre. Husker ennå at jeg synes den ligna på et strykejern.

Nå jeg tenker over det nå, ser jeg at jeg kanskje ga Fairy Mini alt for store sko og fylle. Jeg får selvsagt orgasme av den, for den er kraftig som bare rakkern. Problemet jeg har med den er at den er liksom for lang eller stor og uhåndterlig, Den eneste stillingen som fungerer er rett på rygg med beina spredt, og det kan vel gå til nøds. Men jeg elsker å kunne ligge på magen mens jeg tilfredsstiller meg selv. Eller eventuelt på kne så jeg kan bevege meg opp og ned litt. Ikke helt lett med dette designet.  Den er også like vanntett som sokker og man anbefales og tre en kondom over hele for og unngå lekkasjer, som kan ødelegge apparatet. Den er med ledning og ikke trådløs, noe som er helt greit om det er litt lengde på ledningen. Jeg har vel en for høy seng eller noe, men for meg ble den for kort, i tillegg til at jeg er litt redd for sånne koblinger som det er på den. Siden den originalt, har amerikansk uttak. Du får forresten med den delen for og få den over i norske støpsler, og det er jo et pluss.

Den er heller ikke laget for og kunne bruke på andre områder som kanskje er støle eller stive, som skuldre, bein osv. Tuppen er for myk til og få noe kraft inn mot andre problemområder om man ønsker og bruke den på den måten, noe jeg mener en massasje-stav burde kunne.

Alt i alt så fungerer den for orgasme, men det er ikke mye allsidige bruksmåter på den, det savner jeg. Prisen hos gpunkt.no er må på 499,- og jeg er ikke helt enig med meg selv om jeg synes den er verdt det eller ikke. Den har skuffet meg på mange måter, og jeg fikk uheldigvis en som bråkte noe helt sinnsykt, men etter en tur i butikken var det ikke noe problem og få bytta den til en som ikke hadde halve lydnivået. Den havner like innenfor akseptabel på de fleste plan hos meg, så da får den en fortjernt:

rosa3

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co