Sunday, April 5, 2020

The Pleasure Pillar, Heavenly Fondle (Lilla)..

IMG_0235[1]

Den er liten og nett og tar to AAA, I mangel på entusiasme og ord som beskriver denne med noe annet en ordinær, laget i silikon, nesten glatt bare ved noen striper som vist på bildet på ene siden, han er ikke store karen der han ruver med sine 10 centimeter i lengde, fra hardplasten og opp. omkretsen på det tykkeste er hele 11 cm, så er som en kort liten kuk til egen eller delt glede.

Jeg har kost meg med denne, både på egenhånd alene hjemme, og i samvær med min elskede. Jeg liker å suge, sånn er det bare. Det er få ting som tenner meg mer en å suge mannen min, og se og ikke minst høre at han har det godt. Dessverre er jeg ikke såååå glad i stilling 69, jeg liker ikke tanken på at motstanderens nese skal være så nært rumpa mi, og jeg synes ikke det går an å konsentrere seg om begge deler samtidig, hvis jeg konsentrerer meg om å suge godt og gi mest nytelse, så klarer ikke den jeg suger og gi meg sitt beste tilbake, eller han gjør det så godt at jeg nesten glemmer og suge og kose tilbake, Så det beste for meg er enten og få all oppmerksomheten eller gi all oppmerksomheten. Og la oss face det, noen ganger vil en mann bli sugd helt av! Dermed har jeg jo da gjort meg selv kjempe kåt og klar uten og få gjort noe med det. Så denne er helt utmerket i størrelse på noe som jeg kan leke med meg selv med uten at det skal ta vekk oppmerksomheten fra penisen jeg har i munnen og i den andre hånden. Den er perfekt i størrelse for og kunne håndtere den lett og ledig mellom beina mens jeg sitter på kne mellom beina til min mann.

Den ligger i alle katogorier et sted midt i. Den fungerer helt ok, prisen er helt grei 399,- hos gpunkt.no, Den har 8 forskjellige hastigheter, men er litt skuffet over at den ikke er kraftigere en den er, Den så og føltes da jeg tok på den og holdt den i hånden liksom så mye sterkere en den er. På grunn av utformingen og størrelsen kan den i prinsippet brukes som en dildo om man er så nøden, for meg ble ikke dette det helt store siden jeg ikke klarte og holde den like godt med mesteparten av den innvendig i meg. Den er jo ganske kort og så fikk ikke den følelsen av å bli fylt sånn som jeg liker. Men det går til nøds. Den er som sagt utført i silikon, tydligvis medisinsk silikon? Noe jeg ikke har hørt om før eller kan noe om, men regner med at det betyr at den er allergi-fri. Den er iallefall deilig myk på toppen så man kan klemme den og tenke skitne tanker, mens man forbereder seg på det som skal komme. Jeg for min del hadde ikke behov for noe glidemiddel da jeg brukte den, siden jeg hadde lekt lenge og vel med meg selv på klitoris med den først. Men om man skal bruke glidemiddel er det nok en gang viktig og huske på at det kun er vannbasert glidemiddel som går å bruke på silikonleker. Så min karakter blir deretter også:

rosa4

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co