Sunday, April 5, 2020

Pretty “gotta” Love BISHOP.

IMG_0184[1]

Med denne rosa tryllestaven sverger jeg at jeg treffer rett på herlighetene, den er så enkel og håndtere under bruk noe jeg til dels tror kommer av vekten, og det smale plasthåndtaket nederst på staven. Har hatt en lang kamp for og finne noe som er maximalt nytelse med minst mulig innsats, og med denne er kampen minimert til et minimum. Den har lette kontroller som godt lar seg manøvrere under bruk. og vibrasjonene på jevn styrke er rapp, og effektiv. Den har ikke noe svakt tempo, noe som i min mening bare er et pluss. Denne fungerer også helt himmelsk med en liten klitoris vibrator i tillegg( som duo bullets som jeg har skrevet om tidligere), den er garantert til og sikre deg klimax på null komma niks. Jeg tok tiden på meg selv og fikk total orgasme i underkant av tre korte minnutter, som etter min mening er tre godt brukte minutter, hehe.

Den kommer i lyse rosa, og lilla utgave også. Den rosa delen, er utført i silikon og som sagt tidligere er det viktig og huske på at den kun tåler VANNBASERT glidemiddel. Det er nesten ikke til og tro men på den enkle knappen som regulerer vibrasjonsmønstrene er det rundt 30 forskjellige innstillinger. Den er så og si lydløs, så den passer perfekt med på reise til hvor som helst, den er utrolig og ha når man kanskje må være så lydløs som mulig, det skal iallefall ikke stå på selve vibratoren om man blir tatt på fersk gjerning for litt selvnytelse!

Mitt tips for denne er: Utendørs morro. På grunn av den lette vekten er den helt grei og ha med på camping og telttur, du merker ikke at den er i sekken, og det kan bli både hett og lattermildt i teltet med litt par-leker. Det er også mulig og bruke den på partneren når du runker han, siden den er tynn på midten er lett og ha den innerst i håndflaten mens man holder penisen med fungrene, prøv det ut. Forhåpentligvis vil noe av det trigge inspirasjonen din/deres til nye og forholds-styrkene leker.

IMG_0182[1]

Prisen på denne godbiten er 349,- hos gpunkt.no og linken dit finner du HER 🙂

Sammenlagt, har den alt, og jeg finner ikke noe som kan trekke ned min karakter, det er vel første gang for min del. Liker ikke bruke høyeste karakter, men i dette tilfellet er det ingen vei utenom. Den har instillinger for alle og enhver, den er den mest lydløse vibratoren jeg har vært borti. Den er spesielt tilpasset for de som er nybegynnere,  men fungerer som en diamant for de mer erfarne også. Prisen er verken overdrevent høy, eller latterlig lav, men akkkurat tilpasset det du får for pengene. Den treffer det den er laget for, og sist men ikke minst den er så utrolig lett at det er virkelig bare lek og bruke den. Alle tomler opp for BISHOP!

rosa6

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co