Tuesday, January 26, 2021

Lidelse og nytelse, Viva Cream.

IMG_0055[1]

Enten elsker man effekten eller så vil man aldri ha det i nærheten av seg igjen. Etter å ha prøvd den bare en gang er jeg veldig usikker selv, med en perleformet dråpe på fingeren begynte jeg og massere klitoris med lett trykk. Det skulle fort vise seg at det tar bare få sekunder for virkningen tok til, og på meg ble det kaldt. Først litt, så utrolig mye, så mye at det var som en frost svie som opptok all min eksistens. Det var ikke vondt, ikke ubehagelig heller.. Men om det var godt eller ei, det har jeg enda ikke klart og bestemme meg for.

Så la oss ta det konkrete først, kremen dufter umiskjennelig av mynte, og det samme gjør underlivet etterpå. Og hvem ønsker vel ikke en frisk og duftene vagina? Det er jo nesten verdt det i seg selv. for jeg følte meg utrolig friskus der nede. og det gjør jeg fortsatt mange timene etter bruk. Prisen er jo på linje med hva jeg bruker på mitt daglige inntak av godterier og brus, kun 49 kroner. Men det gjelder jo å handle på det riktige stedet, for det er faktisk slett ikke alle de kjente norske leverandørene som leverer VIVA CREAM, ikke noen andre en gpunkt.no som jeg kan komme frem til. Og følger man bruksanvisningen i forhold til bruksmengde så varer kremen ganske lenge, tuben er jo på 10 ml, så et rask overslag hos meg tilsier at det burde vare til hvertfall 20 ganger.

Jeg prøvde den ut på nytt igjen, denne gang etter jeg hadde onanert. Så med orgasmens siste krampetrekninger masserte jeg meg inn med anvist mengde, det begynte ikke og skje noe da før etter jeg hadde sluttet og massere, og da kom en kjølig bris som bredte seg som om man skal sitte på et kaldt metall sykkelsete, og det ble bare mer og mer intenst. Jeg er fortsatt usikker på om dette er det helt store for meg. Men andre opplyser om en helt motsatt effekt, nemlig en varme som brer seg og en hyper følsom klitoris, dette hadde jo vært en ønske-opplevelse for meg, så skuffelsen er stor over at den ikke har vist seg. Jeg er ikke rede til og gi det helt opp enda. Så jeg vil fortsette og prøve til tuben er tom, for den gir meg helt klart en sensasjon. Karakteren er vanskelig for meg og fastslå for jeg kjenne meg ganske delt på hva jeg føler for denne.

Det som er posetivt med den: Prisen, mengden, at den gir en opplevelse uansett om den er kald eller varm. Den dufter herlig mynte.

Det som trekker ned: Jeg ble skuffet over og ikke å ha fått til og oppleve den varme følelsen og den super følsome klitorisen.

rosa5

Link til VIVA CREAM

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co