Sunday, April 5, 2020

Naturtro dildo med sugekopp.

IMG_0093[1]

Den har eksepsjonell flott utforming og realistiske detaljer som blodårer og hudfolder og et deilig forstørret penis-hode. Den har selvsagt to harde flotte baller på bunnen, og kommer med sugekopp og fjernkontroll så det er lett og skifte innstillingene mens man holder på. Den har den nette pris av 449,- og det er langt fra mye og bruke på noe man får så utrolig mye igjen av. Den er lett og bruke og fester seg på glatte overflater som gulv, kjøkkenstoler og små bord. Jeg har også brukt den på fatet på bildet over og hatt det i sofaen eller senga. Det har fungert kjempebra, det er heller ikke noe som ødelegger for at man kan bruke den for hånd. Det er bare og holde fast i sugekopp-delen under.

Jeg har som sagt prøvd den nå litt overalt, og den er virkelig kraftig i vibrasjonene til å kun gå på 2 trippel A batterier, som man setter inni fjernkontroll delen. Matreialet den er laget av er REAL SKIN, jeg har prøvd og finne ut av hva det egentlig vil si, men etter endel nettsøk er jeg ikke spesielt klokere. På pakken informeres det om at produktet er latex fritt, og phathalates fritt, som er noe man tilsetter plastikk for og få mer elastisitet etter hva jeg har lest. Jeg har erfart at den er deilig og bruke alene, og sikrer deg en orgasme etter litt tid, for meg handler den tiden om at vaginaen min må venne seg til den enorme tykkelsen, men etter litte bitte grann tilvenning fyller den meg som en gud, og ved at jeg kan feste den stortsett overalt, med hjelp av serveringsbrettet mitt der det er tepper, eller ikke mykt nok for å feste den alene;) Så innbyder den til mye lek og morro. Jeg fant det veldig lett og rengjøre den etter bruk, litt zalo under vasken, mens jeg runker den ren tar maximalt 20 sekunder. Jeg er også imponert over at den holder seg ren selv når den ligger litt. Ved latex og andre materialer har jeg opplevd at de tiltrekker seg hår og støv. Dette er derimot ikke noe problem på denne dildoen.

IMG_0097[1]

For meg hjelper det på kåtheten og fantasien at den er så naturtro som den er, det er vel heller ikke å nekte for at de 7 forskjellige vibrasjonspulsene og de tre intensivitet vibrasjonene også har noe å gjøre med det. Som alltid vil jeg anbefale og bruke glidehjelp, og med denne tror jeg ikke man har så mye valg, med tanke på tykkelsen har ikke jeg klart og tre meg ned på den uten glidemiddel, uansett hvor kåt og våt jeg har vært. Og da kommer vi til det som trekker ned, sugekoppen har en tildens til og løsne etter litt hopping opp og ned, og i mitt tilfelle skjer dette alltid når jeg begynner og nærme meg. Desverre. For og gjøre hele opplevelsen enda mer fullbyrdet har jeg til tider brukt en klitoris vibrator for og få meg fortere i land, dette vet jeg ikke om jeg synes trekker ned eller ei, for den er jo ikke skapt for å stimulere klitoris, jeg tror heller jeg bare lar det være et tips til bruk: Kombiner den med en klitoris vibrator som DUO-BULLETS eller ROCKET POCKET, for en ekstrem nytelse og heseblesende leke runde.

Den har alt som går for den, så mitt eneste minus i karakteren går på sugekoppen som er litt ustabil, et triks jeg har plukket opp er å sleike under sugekoppen før man fester den, da sitter den litt bedre. Med andre ord så hjelper det med litt fukt. så min karakter blir:

rosa5

Den har eksepsjonell flott utforming og realistiske detaljer som blodårer og hudfolder og et deilig forstørret penis-hode. Den har selvsagt to harde flotte baller på bunnen, og kommer med sugekopp og fjernkontroll så det er lett og skifte innstillingene mens man holder på. Den har den nette pris av 449,- og det er langt fra mye og bruke på noe man får så utrolig mye igjen av. Den er lett og bruke og fester seg på glatte overflater som gulv, kjøkkenstoler og små bord. Jeg har også brukt den på fatet på bildet over og hatt det i sofaen eller…

Karakter

Total karakter

Må prøves

User Rating: 3.85 ( 1 votes)

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co