Sunday, November 29, 2020

Tenga egg: runke-hjelp for gutter og jenter.

tengaegg2

 Så da vi skulle legge oss i går kveld, fant jeg ut at jeg skyldte samboeren min litt glede, da han hadde jobbet og slitt hele dagen mens jeg sløvet. Jeg begynte med og leke med han litt forsiktig, kysset hver centimeter av ansiktet, overkroppen og deretter arbeidet meg nedover, helt til knærne hans. Hadde egget liggende klart og da han var stiv og klar tok jeg litt glidemiddel i selve egget og klemte den sånn at det fikk fordelt seg jevnt og hele den innvendige delen med mønster var myk og glatt.

Dette er en onani kopp som egentlig er for engangsbruk, men “what the hell” den blir jo ikke ødelagt av en gangs bruk. Så mitt råd er litt såpe og vann, så er den like god en annen gang 😉

Jeg runket egget på penisen hans, gradvis til hele egget var på og minst mulig luft var inni egget med penisen. Jeg

måtte gå frem i et ganske sakte tempo da min kjære sa at det kilte og røsket nesten helt bak i ryggen på han, en eksakt uttalelse fra han er “det kiler så jævlig som om jeg skulle vært tretten år, og satt på barndomsrommet mitt og runket på ordentlig en av de første gangene”. Han sier det var en så intens følelse som han har savnet mange ganger etter han ble skikkelig voksen (han er i midten av 30-årene), og at det dro til helt bak i ryggen. Det ble ved et tidspunkt så intenst for han, at jeg måtte rett og slett ta den av og snu egget. Sånn at han fikk den glatte siden inn mot penis en liten stund. Følelsen klarte han ikke og sammenligne med noe annet for meg, hverken og bli sugd eller og knulle, den var helt enkelt bare enestående. Det får meg til og tenke at hvem gutt eller mann ønsker ikke og oppleve en ny, undrende deilig følelse der nede som får deg til og komme?

Etter min erfaring kom han mye fortere med dette hjelpemiddelet en hva han bruker når jeg bare runker han, og fordelen ved at det er en kopp på toppen av penis, er at det ikke blir en eneste dråpe andre steder. Det er helt GRISEFRITT 🙂

1379073459766

Den kommer i et eggeformet hardplast deksel, og når du åpner den kommer det ut et mykt glatt halv-egg i silikon, det følger med en pakke glidemiddel, men dette glidemiddelet synes jeg og samboeren min var veldig “limete” og litt ekkelt. Så jeg vil anbefale og kjøpe et ved siden av. Glidemiddel må man ha, og det er viktig og huske på at man kun kan bruke vannbasert glidemiddel på sex-leker. Personlig har jeg god erfaring med Pjur sine produkter, de finner du i linken under.

Et lite tips til dere menn er å snu egget så mønster siden kommer ut, putte fingrene inni og bruke den på klitoris på partneren din, bare husk litt glidemiddel.

link til: TENGA EGG

link til: GLIDEMIDDEL

TENGA EGGET får terningkast 5 fra meg, og et terningkast 6 fra herren i huset. Det fortjener den fordi den gir utrolig nytelse og det er ikke noe søl etterpå, prisen er nesten til og le av, det eneste minuset er at glidemiddelet som følger med, ikke var veldig godt(alt for “limete” og tykkt).

blå6

rosa5

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co