Sunday, November 29, 2020

Et halsbånd for opplevelsen.

halsbånd

Som ved de fleste andre ting i livet er det også her en stor forskjell på folk og hva den enkelte tiltrekkes av, så man får halsbånd i flere forskjellige materialvalg, farger, og prisklasser. For meg har kjærligheten blomstret opp for silikon-baserte leker, og i mitt hode ville jeg ha noe ensfarget og helst svart. Samtidig var det veldig viktig for min samboer at det var mulig å ha lenke til, som helst skulle kunne taes av og på.

Så da jeg kom til butikken og fikk se dette svarte lekre halsbåndet med tilhørende lenke i kjetting mønster og med svart silikon håndtak var saken enkel. Jeg måtte ha den, tidligere har jeg tenkt at det ikke er så farlig hva slags materiale halsbånd er i, så derfor har jeg brukt hundretalls kroner på halsbånd fra dyrebutikken. En av mine mindre smarte ideer, da de er veldig grove og gir deg merker som varer en stund, og masse sår hud og små brannsår rundt halsen. Det er jo ikke det man ønsker når man skal på middag hos svigers, merker som får hver og en til og lure på hva som foregår bak våre lukkede dører. Nei! Aldri igjen, mitt beste råd er og investere i et ordentlig halsbånd, av mennesker for mennesker. Det gjør noe med hele opplevelsen. For den underdanige er det kanskje best at det er den dominante som velger ut og kjøper halsbåndet, eller det kan være et tegn på overgivelse i form av at den underdanige kjøper det selv, tar det på og gir håndtaket på båndet til sin dominante.

Alt må selvfølgelig gjøres med tillit og forståelse mellom partene i leken, det er så mange fine måter og vise tillit på i disse typer leker. For meg handler det om at jeg hele livet har vært naturlig dominant og ikke noen gang hatt sjansen eller turt og slippe taket av frykt for at alt skulle skjære seg. Jeg har aldri kunnet være den lille og den som ikke alt ansvar skulle ligge på, det er utrolig tungt og gi slipp på den typen kontroll. Men det har på sitt vis hjulpet meg til og stole på min partner og rett og slett skjønne at han vil gjøre alt i sin makt for og tilfredstille meg. At han på ingen måte ville utnytte en situasjon der jeg var kneblet og i bånd til og ydmyke meg eller forlate meg. Det ved og la meg selv få bli og være underdanig har styrket selvfølelsen, gitt meg mer tro på partneren, for ikke å snakke om hvor frigjørende det er!

Tilbake til virkeligheten og hvordan båndet var i bruk: Etter en lang lunsj inni Oslo og fullførelsen av å henge opp hengelås på kjærlighetsbrua kom vi hjem, glade men litt utslitte. Halsbåndet hadde fått ligget i fred i nesten to uker, så jeg skulle egentlig bare prøve det for og sjekke om det passet. Noe det selvfølgelig gjorde, jeg for min del klipte av de ytterste hullene for at jeg synes det så penere ut uten den fliken hengende ut. Dette satte tydeligvis igang noe hos min samboer som lå på sengen og slappet av, da jeg satte meg opp i sengen kun iført et selvlysende gult undertøy og halsbåndet ble det virkelig fart i han. Han tok tak i håndtaket på lenken og leide meg ut på en puff vi har stående nedenfor sengen. Og det var der det virkelig ble spennende, med pisk som tilbehør ble rettelig satt på plass, og den følelsen du får fra halsbåndet, den følelsen av å bli kontrollert. Den er bare ubeskrivelig fantastisk.

IMG_0051[1]

Link til halsbåndene som er avbildet finner du HER.

Bildet over viser det halsbåndet jeg har, det får du til 399,- og det er en billig investering for noe som kan skape årelang morro. Hele halsbåndet er utført i silikon, noe som skåner huden. lenken som hører til er 80 cm lang, en perfekt lengde som rekker rundt på alle sider av den som er påført halsbåndet. Av meg får den ganske enkelt toppkarakter!

rosa6

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co