Sunday, November 29, 2020

De magiske Extreme duo bullets.

IMG_0036[1]

 Den kommer med to små vibrasjonskuler, som har et rekkevidde på 120 centimeter, man kan altså bokstavelig talt ha en i munnen og dra den ned langs ryggen og i fitta samtidig om man skulle ønske det. Den har ti funksjoner, der syv av de er forskjellige vibrasjons pulser. Og de siste tre i jevnt tempo med forskjellig styrke. Her er det altså noe for enhver smak. Den drives av to trippel A batterier, og jeg har hatt den i drift nå i en uke, med løpstid på cirka en halvtime hver dag. Og den har ennå ikke begynt og miste futten i vibreringen, Så jeg måler det til at det er god kjøre tid mellom hvert batteri skift.

Prisen er 349,- og det synes jeg er en liten pris og betale for noe som har så vidt funksjonsnivå. Det finnes egentlig bare begrensninger i den enkeltes fantasi på hva de kan brukes til, EXTREME DUO BULLETS passer til egenbruk og veldig godt til å bruke sammen med partneren, for eksempel i 69 stillingen, så når de to kulene begges favoritt områder. Hvis man ligger på siden, er det ikke vannskelig for meg og bruke den ene kula på hans “good-spots”, det er også lett for han og bruke den andre kula på mine spesielle steder. Det er bare og skaffe seg en og begynne og eksperimentere.

Det som virkelig overrasket meg var lyden, selv på høyeste tempo er den nærsagt lydløs, så det er ikke noe problem og ta den med seg i veska for litt gøy på et toalett et sted, eller rett og slett ha den i trusa mens du gjør unna helge handlingen! Jeg er av den natur at det og gjøre noe offentlig, eller utsette meg selv for situasjoner der jeg kan bli tatt på fersken. Det er bare rett og slett utrolig tennende, og seksuelt pirrende.

Denne leken går også fint an å bruke selv uten glidemiddel, jeg har ikke fått brannsår eller noen form for sårhet noe sted ved og bruke den. Det har også vært utrolig deilig og kunne bruke den ene kula på klitoris og leke meg med den andre kula oppover mot brystvortene og lepper. Jeg er egentlig ikke noe glad i anal-sex, men må innrømme at å leke med den ene kula rundt åpningen der bak mens den andre jobbet med skjedeåpningen og klitoris, har vært utrolig forfriskende. Og ikke minst som et nytt uutforsket territorium av kroppen min.

På meg har orgasmen vært veldig rask på jevn vibrering på høyt tempo, det har gått for meg på under minuttet, og det er jo veldig deilig i en stressende hverdag, med lite alene tid, men noen ganger savner man den lange oppbyggingen og lekingen som tar deg til nye høyder og steder i sinnet ditt som du ikke viste fantes. Det klarer EXTREME DUO BULLETS med et par trykk på puls-knappen, det er som jeg nevnte lengre opp, virkelig noe for enhver smak, humør og form.

IMG_0035[1]

Link til: EXTREME DUO BULLETS

På grunnlag av alle måter og bruke den på, kraftigheten, lydnivået og batteri kapasiteten går den ganske høyt i kurs hos meg, det eneste som trekker ned for min del er at ikke ledningene er i samme farge som resten av leken(Jeg vet det er lite og klage på).

Terningkast 5

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co