Sunday, November 29, 2020

Classic pocket pleasure

Den kommer med 4 skiftbare topper, og trenger bare et enkelt AAA batteri, prisen er under hundre lappen, og virkelig futt for pengene. Jeg valgte min i rosa siden jeg er en sånn type jente, men du får den også i rød, lilla og blå. Støy nivået på den vil jeg klassifisere som lett middels, noe som er utrolig med tanke på prisen og heftigheten i vibrasjonene.

IMG_0071[1]Jeg har en lignende fra før som kommer fra en annen butikk å som har ligget så og si urørt i skuffen min i flere år da vibreringen var alt for svak og formene på topplokkene ikke holdt mål. De var direkte ubehagelige da de var i halv-myk gummi. Denne flotte staven er i hard plast, og jeg har testet ut alle toppene og de gjør virkelig underverker på klitoris, samt andre kroppsdeler som: brystvorter og rumpe. POCKET PLEASURE har ingen forskjellige vibrasjons styrker eller intervaller, men det er det heller ikke bruk for på denne kraftige lille staven, det er rett og slett AV eller PÅ tur rett til himmelriket.

Som jente er det kanskje litt flaut og innrømme dette, men personlig har jeg aldri klart og oppnå orgasme liggende på rygg når jeg har onanert tidligere. Takket være denne lille og lett håndterlige staven, har jeg overvunnet den forbannelsen som det var og alltid måtte over på mage eller opp på kne for og få utløsning, det tok både tid og krefter, men det var så absolutt verdt det. For hva er vel tid? Når man har det både gøy og godt.

Min favoritt for en rask orgasme er den halv kule formede glatte toppen, rett og slett fordi jeg har en trang til det enkle. For min del fungerer de andre toppene bedre på områder med muskel-smerter eller muskel-knuter, da vil jeg spesielt påpeke det området som vi kvinner får vondt på under menstrasjon, den nedre magedelen. Da fungerte den toppen med de små børste toppene best. Det er ingen begrensning på hva og hvor du kan bruke POCKET PLEASURE, men jeg ville kanskje ikke anbefale deg og bruke den innvortes da den ikke er lagd for det.

I tillegg til og være en flott liten leke og ha for seg selv, er den virkelig laget for og kunne bruke under samleie med partneren, siden størrelsen er så liten og derfor lett håndterlig, er POCKET PLEASURE flott for deg som jente og bruke på klitoris under samleie, de stillingene som er enklest å håndtere dette i, er den tradisjonelle doggystyle og i skje. Ved at jeg bruker den, får også partneren min utnyttelse av vibrasjonene som sprer seg som en orkan inn gjennom klitoris muskelen, som går rundt skjeden innvendig også.

Oppsumering: Den er billig, multi funksjonell og batteri tiden varer mye lengre en normalt, den har lyd, men ikke så mye at det er sjenerende.

Av meg får den en terningkast 5, rett og slett fordi jeg ikke kan gi den 6, da jeg ikke har testet nok andre lignende som evt kan overgå den 🙂

terning5

 

 

Kjøp produktet HER

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co