Tuesday, January 26, 2021

SHARE the candy med fjernkontroll.

Share of candy

Da jeg kom hjem fra Gpunkt.no i Fredrikstad med min nye leke prøvde jeg nesten umiddelbart og teste den ut, min samboer fikk fjernkontrollen mens jeg studerte den opp og ned og i mente, det første jeg vil anbefale er å skaffe den i akkurat samme farge som meg, den knæsh rosa fargen gjør noe med humøret og setter et smil værtfall i mitt fjes, det deilige silikon beslaget den er utformet i, er mykt og virkelig innbydene i forskjell til andre leker i plast som jeg har erfaring med fra tidligere.

Jeg fikk plassert den inn og ble gledelig overrasket over at den satt på plass, den datt verken ut eller ned eller vridde seg bort fra de stedene den skulle fokusere vibreringen på, følelsen var ukjent men samtidig pirrende, det var en frihet i og bli stimulert der nede uten at noen hender var tilstede, det gjorde så jeg kunne holde rundt kjæresten min og konsentrere meg om å kysse han og kose han, dessverre skulle jeg nok ha lest bruksanvisningen først. For i det øyeblikket det virkelig begynte og bli godt og jeg tenkte at nå er jeg på vei mot noe, så gikk den lille rakkeren tom for strøm. Ganske skuffet satte jeg den i laderen og gikk til sengs.

Neste kveld var både jeg og kjæresten klar for litt lek og morro, etter litt foreplay med dominant og underdanig skuespill hadde jeg leken på plass og var rimelig våt, til tross for dette opplevde vi det som vanskelig og få penis inn etter at SHARE leken var satt inn, men det gikk etter litt, og for meg ble opplevelsen noe jeg aldri har kjent maken til, vibreringen på den innvendige delen hadde jeg egentlig ikke kjent så nevneverdig før han penetrerte meg men da gikk den rett hjem, for hver gang han bevegde seg ut og inn av meg var det som om penisen hans hadde fått en finger ekstra som masserte og trykket på mitt g-punkt. Det var ikke mange støtene før jeg trodde jeg skulle komme, utrolig nok vedvarte dette stadiet mye lengre en jeg er vant til og hele opplevelsen ble bare utrolig deilig, det kjentes ut som jeg skulle knekke sammen i hver bevegelse og sexen ble for min del mye mer intens og da jeg endelig kom, var jeg fullstendig utfylt og fornøyd. Det ga virkelig mersmak.

Samboeren min syntes vibreringen havnet litt for langt ned på penisen for at det skulle bli det helt store for han, men vi prøvde ved dette tilfellet bare med meg på alle fire og han bak meg. Men han syntes det til gjengjeld var utrolig godt da han kom og i sekundene etterpå. Vi gleder oss til og bli mer kjent med dette leketøyet, for fjernkontrollen har vi ikke fått helt dreisen på ennå, å under samleiet hadde vi den bare stilt inn på jevn vibrering på moderat styrke. Neste gang skal vi prøve med penis andre veien så han får vibreringen oppå skaftet der han er mest følsom, dette er noe hver enkelt må finne ut av etter litt prøving og feiling. Han skrøt også av silikonet den var laget av, og sa at selv om det var vanskelig og komme inn etter den så var det ikke vondt.

IMG_0029[1]

SHARE er en vibrator som fungerer best om du bruker sammens med glidemiddel, enten bruke det direkte på deg selv eller på den korteste delen av vibratoren, da den skal puttes inn i vagina, med den korte enden som også er utformet slik at penis ikke skal få noe motstand og samtidig bli omfavnet av vibrasjonene som samtidig tar for seg mitt g-punkt. Og den ytre delen stimulerer klitoris helt yperlig, det finnes innstillinger med fjernkontrollen som gjør at du kan ha forskjellig vibrasjons-styrke på den innvendige og utvendige vibratoren og det er et stort pluss. Posen som medfølger leken farger dessverre av så den vil jeg ikke anbefale og bruke. Bortsett fra det er den et fantastisk leketøy både til å bruke alene og med partneren.

Det eneste som er mer fantastisk en selve leken, er prisen. SHARE får du med fjernkontroll til 649,- og er etter hva jeg har sett, markedets billigste alternativ til denne typen vibrator. Et virkelig must-have til de som har vært i et langvarig forhold der sexlivet, vel ja er i en nedgående spiral. Dette piffer opp virkelig hverdagen og sex livet. Den er så lydløs, at å ha den på ute i hagen mens man gjør hagearbeid, er ikke skjemmende men derimot svært aå opphissende og et lite tips fra meg 🙂

Enjoy and SHARE !

SHARE kan kjøpes hos gpunkt.no i Fredrikstad. eller du kan finne den tilgengelig i Nettbutikken,

 

 

FB Kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co